Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПРОШУЄМО на НАВЧАННЯ!

15 Вересня, 2022 р., 11:53
!!!Мікрогрант для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва
23 Серпня, 2022 р., 14:32
Шановні краяни, з Днем Державного Прапора України! Мирного неба, щастя, здоровя та процвітання!
17 Серпня, 2022 р., 09:04
Київське вище професійне училище будівництва та архітектури
12 Серпня, 2022 р., 14:45
!!!Мікрогрант для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва
05 Серпня, 2022 р., 13:48
Інформаційна кампанія Управління Держпраці «Виходь на світло!» – це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин.
28 Липня, 2022 р., 14:23
     В Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості  28 липня проведено інформаційний семінар "Ризики нелегальної трудової міграції", приурочений до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. У заході взяли участь шукачі роботи, фахівці районної філії,  юрист Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар.                         Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть бути чоловіки, жінки, діти. Однією із вразливих категорій є безробітні особи, тому фахівці служби зайнятості  попереджають  про ризики та небезпеку, яка чекає на них у разі нелегального працевлаштування, в тому числі  за кордоном. Наголошено на основних причинах торгівлі людьми: безробіття, необізнаність громадян щодо можливостей працевлаштування, попит на дешеву робочу силу, бажання швидко заробити великі гроші, діяльність злочинних угрупувань. Існують різні види шахрайства при працевлаштуванні, на яких  було звернуто увагу присутніх на семінарі. Наголошено, що саме  легальне працевлаштування гарантує забезпечення конституційних прав усіх учасників ринку праці.
08 Липня, 2022 р., 14:53
До уваги тих хто шукає роботу!
28 Червня, 2022 р., 15:40
О 09 годині 18 хвилин 28 червня 1996-го країна отримала Конституцію – першу Конституцію незалежної України. У ній було закріплено правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, основні права і свободи українських громадян. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість, безпека визнаються найвищою соціальною цінністю,  однак 24 лютого російська орда увірвалася на нашу землю, спричинивши масові звірства, вбивства та руйнування. Чотири місяці українські військові боряться за нашу свободу та незалежність.
23 Червня, 2022 р., 16:20
Однією з найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу, або вперше її шукає, є організація службою зайнятості професійного навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь