Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Осійчук Сергій Миколайович

Дата: 29.08.2024 12:05
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Осійчук Сергій Миколайович народився 23 червня 1974 року в селі Щитинь Камінь-Каширського району (на той час Любешівського) Волинської області.

Виріс у звичайній працьовитій сільській родині Миколи Арсентійовича та Марії Михайлівни разом із сестрою Людмилою. З 1980 року по 1989 рік навчався в Щитинській загальноосвітній школі І-ІІ ступеня. Далі продовжив навчання в Черченській середній школі, закінчив її у 1991 році, де одночасно склав кваліфікаційний екзамен з професії тракториста.

З 21 червня 1992 року по 06 січня 1994 рік проходив строкову службу в ракетних військах, завершивши її працював трактористом у місцевому колгоспі.

 Восени 1998 року одружився. Сергій Осійчук дуже любив життя. Багато непростих випробувань приготувала доля сім’ї Осійчуків, проте всупереч негараздам чоловік завжди шукав оптимізм та не падав духом. Тривалий час сім’я очікувала на появу первістка і таки Господь послав молодій парі Сергію та Олені донечку Марію, яка стала батькам дорогоцінним скарбом. 

Чоловік назавжди залишиться у пам’яті рідних дуже позитивним та дотепним, як ніхто харизматично розповідав гуморески. Сергій Миколайович був ерудованим чоловіком, вправним механізатором. Завжди давав лад у полі, вміло ремонтував сільськогосподарську техніку. В усьому хотів встигнути, поспішав жити.

Через рік після повномасштабного вторгнення росії на територію України, а саме 22 березня 2023 року Сергій був мобілізований в ряди 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого на посаді помічника гранатометника. І вже 8 березня 2023 року брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України в районі населених пунктів Купянськ та Дворічне Харківської області.

Під час виконання бойового завдання на Харківщині в кінці квітня отримав тяжке поранення й був госпіталізованим. 13 травня 2023 року завчасно і несподівано обірвалося життя солдата. Сергія провели в останній земний шлях 16 травня, похований на місцевому кладовищі в селі Щитинь.

Вічна шана та слава Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь