Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Міський голова Віктор Пась провів 43 сесію

Дата: 02.08.2024 12:02
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Сьогодні, 2 серпня 2024 року відбулося засідання 43 чергової сесії міської ради. Почали з хвилини мовчання за всіма загиблими у російсько-українській війні та національного Гімну. На порядку денному – 50 питань.

У ході роботи депутати заслухали звіт про виконання бюджету за І півріччя поточного року та було внесено зміни до нього. Відтак, було виділено кошти для жителів громади з орфанними захворюваннями, на капітальний ремонт терапевтичного відділення Камінь-Каширської лікарні.

З міського бюджету будуть спрямовані гроші на поточний ремонт приміщення пожежної охорони села Ворокомле, для приєднання до електричних мереж кооперативу «Зимник», ремонту кабельної лінії до насосної станції міста для безперебійного забезпечення живлення. Учасникам програми «Енергодім» ОСББ Воля 15, як частку співфінансування, міська рада виділила 100 тисяч гривень для здійснення енергозберігаючих заходів.

Депутати розглянули питання, які стосуються управління та передачі майна комунальної власності. На сесії було затверджено мережу закладів освіти на 2024 – 2025 навчальний рік у кількості 43 школи, 25 садочків, 4 позашкільних закладів, внесено зміни до Статуту Камінь-Каширського ліцею №2, Комплексної програми протидії корупційним та терористичним проявам у Камінь-Каширській громаді на 2023 – 2024 роки, Програми сприяння Національній поліції України у проведенні заходів з відсічі збройної агресії російської федерації, заходів пов’язаних з дією в Україні воєнного стану, створення безпекового середовища на території Камінь-Каширського району та Камінь-Каширської громади, забезпечення публічної безпеки та публічного порядку, безпеки дорожнього руху та профілактики правопорушень на 2024 – 2025 роки.

Також були проголосовані рішення у сфері земельних відносин та архітектури.

Зокрема, у селі Бузаки було перейменовано вулицю 8-го Березня. Тепер вона матиме назву Захисників України. Також було присвоєно назви новим вулицям у Камені-Каширському.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь