Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Відбулося 7 засідання виконавчого комітету

Дата: 30.07.2024 19:31
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

30 липня вже всьоме у цьому році працював виконавчий комітет Камінь-Каширської міської ради. У ході засідання директор комунального некомерційного підприємства  «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської міської ради  Ігор Соловей проінформував про роботу первинки протягом І півріччя 2024 року.

 Члени виконкому заслухали інформацію начальниці відділу правового забезпечення, управління персоналом та роботи із зверненнями громадян Оксани Грисюк щодо підсумків роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Камінь-Каширської міської ради за перших пів року 2024. Протягом звітного періоду до Камінь-Каширської міської ради надійшло 1719 звернень громадян: 1715 письмових та 4 усних –  на особистому прийомі, в тому числі – 31 колективне. Цього року за І півріччя 2024 року в порівнянні з відповідним періодом минулого року надійшло на  476 звернень більше. Перш за все це пов’язано з особливостями регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану. За період воєнного стану законодавство у цій сфері неодноразово змінювалося. Найбільше зверненнях стосується питань соціального захисту населення, аграрної політики і земельних відносин.

Виконавчий комітет схвалив звіт про виконання бюджету Камінь-Каширської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року по доходах  в сумі 307 769 699,19 гривень, по видатках в сумі 314 397 151,08 гривня, з перевищенням видатків над доходами в сумі 6 627 451,89 гривні.

На засіданні розглядали питання про надання в оренду елементів благоустрою з метою здійснення сезонної роздрібної торгівлі, надання дозволу  на розміщення зовнішньої реклами, що дозволить поповнити місцевий бюджет. Члени виконкому прийняли рішення про присвоєння або зміну адрес об’єктів нерухомого майна, надання матеріальної допомоги жителям громади, порушення клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Також були прийняті рішення щодо захисту прав неповнолітніх мешканців громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь