Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 8-го Березня в с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області

Дата: 11.07.2024 16:45
Кількість переглядів: 54

 

З метою з’ясування громадської думки з питання щодо перейменування вулиці 8-го Березня в с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, відповідно до  розпорядження міського голови «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в населених пунктах Камінь-Каширської міської ради» від 12 березня 2024року №31, на виконання Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного  (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи звернення народного депутата України Ігоря Гузя в засобах масової інформації було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання щодо перейменування вулиці 8-го Березня в с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області.

Згідно даного інформаційного повідомлення засідання відбулося  об 11:00 годині 11 липня 2024 року  в залі засідань, за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, ІІ поверх.

Організатор громадського обговорення - Камінь-Каширська міська рада.

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення:

Про перейменування вулиці 8-го Березня в с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області     

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подавалися в усній формі (під час громадського слухання), у письмовій формі на адресу: вул. Воля, 2, м. Камінь-Каширський, 44501.

За весь період обговорення до організатора  зауважень та пропозицій не надходило. Представники громадськості на слухання не з’явились.

Робоча група проголосувала за перейменування  вул. 8-го Березня на вул. Захисників України у с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області.

За додатковою інформацією та пропозиціями звертатись до міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь