Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Делегація Камінь-Каширської міської ради взяла участь у Форумі громад Волині

Дата: 08.07.2024 14:44
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Форум громад Волині «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція» 05 липня 2024 року було ініційовано Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), а також литовських партнерів.

У форумі взяли участь народні депутати України, Волинська обласна військова адміністрація, Волинська обласна рада, Агенція регіонального розвитку Волинської області, голови громад, відповідальні представники громад за міжнародне співробітництво з Волині, Рівненщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Одещини, Херсонщини та профільні асоціації – АМУ та УАРОР.

Камінь-Каширську міську раду представляли секретар міської ради Інна Бігун та начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук.

Було обговорено про сучасний стан та нові можливості для органів місцевого самоврядування щодо співробітництва з європейськими громадами в контексті прийнятого Парламентом у квітні цього року Закону «Про міжнародне територіальне співробітництво України», зокрема, за допомогою коштів європейських фондів через програму INTERREG Europe.

Міжнародна співпраця, особливо в умовах війни, є умовою соціально-економічного зростання та покращення якості життя громадян. Крім того, вона надає можливість залучати додаткові фінансові та матеріальні ресурси для відновлення України. Для України це наразі є ключовим.

 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради

Фото зі сторінки Волинської обласної ради

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь