Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Представники Камінь-Каширської міської ради Інна Бігун та Надія Савчук взяли участь у II Українському Будівельному Конгресі у м. Києві

Дата: 16.05.2024 16:53
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

На запрошення Асоціації малих міст України секретар Камінь-Каширської міської ради Інна Бігун та начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук стали активними учасниками II Українського Будівельного Конгресу, що відбувся в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» у м. Києві 15 травня 2024 року.

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук виступила на секції «Практики відновлення» II Цифрового Конгресу «Супермаркет рішень для громад» Асоціації малих міст України із презентацією «Міжнародне співробітництво – важлива складова діяльності місцевого самоврядування. Досвід Камінь-Каширської громади».

Секретар Камінь-Каширської міської ради Інна Бігун презентувала на II Цифровому Конгресі «Супермаркет рішень для громад» Асоціації малих міст України Інвестиційний паспорт Камінь-Каширської міської ради.

 З метою привернення уваги потенційних інвесторів, донорів, бізнесу для розвитку інфраструктури та соціальних проєктів у громаді делегація Камінь-Каширської територіальної громади взяла участь у «Ярмарку громади» з презентаційними матеріалами Камінь-Каширської міської ради.

Захід об’єднав між собою політиків, представників органів влади та громад, великий та малий бізнес, девелоперів та інвестиційні фонди: понад 6000 гостей, 50 стендів, 100 спікерів, 15 панельних дискусій, презентації від експертів галузі, батли-інтерв’ювання між відомими спікерами.

 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь