Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик Виносна антена AVANGER Booster 2.4G/5.8G дводіапазонний підсилювач сигналу для квадрокоптерів з коаксіальним кабелем RG-8 20 м N-TYPE-QMA за ДК 021:2015 – 34740000-6 – Обладнання для повітряних літал

Дата: 05.04.2024 09:03
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Виносна антена AVANGER Booster 2.4G/5.8G дводіапазонний підсилювач сигналу для квадрокоптерів з коаксіальним кабелем RG-8 20 м N-TYPE-QMA  за ДК 021:2015 – 34740000-6 – Обладнання для повітряних літальних апаратів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1

Вид закупівлі

Відкриті торги ( з особливостями)

2

Ідентифікатор закупівлі

ID: UA-2024-04-04-004739-a

3

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Код ДК 021:2015 – 34740000-6 – Обладнання для повітряних літальних апаратів

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням реальних потреб і оптимального співвідношення ціни та якості.

З огляду на означене, Виносна антена AVANGER Booster 2.4G/5.8G дводіапазонний підсилювач сигналу для квадрокоптерів з коаксіальним кабелем RG-8 20 м N-TYPE-QMA  визначені характеристики, передбачені у Додатку 2 до ТД.

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 Очікувану вартість розраховано відповідно до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року № 275 “Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі", методом порівняння ринкових цін.

Згідно із застосованим методом, розрахунок очікуваної вартості проведено на підставі трьох наданих комерційних пропозицій, та визначено очікувану вартість, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних. Відповідно, очікувана вартість предмета закупівлі склала – 797 600 грн. з ПДВ.

 

Уповноважена особа                                                                                                                         Анна ЯЦУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь