Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Пожежний автомобіль з Польщі покращує протипожежний захист та підвищує рівень безпеки Камінь-Каширської територіальної громади

Дата: 05.04.2024 09:14
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

У травні 2022 року вуйт гміни Біляни Республіки Польща Збігнев Возняк безкоштовно передав Камінь-Каширській міській раді пожежний автомобіль в повній комплектації «JELCZ 420» оціночною вартістю 40016,00 злотих / 262981,10 гривень.

Пожежний автомобіль  передано на баланс комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» для використання створеної у 2022 році місцевої пожежної охорони села Видричі.

Для сільської місцевості створення місцевої пожежної охорони надзвичайно важливо, оскільки місцеві пожежно-рятувальні підрозділи зможуть виїжджати на ліквідацію пожеж відразу при отриманні виклику, не гаючи дорогоцінних хвилин при порятунку – зазначив Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась. – Отриманий пожежний автомобіль та пожежне оснащення значно покращило протипожежний захист та підвищило рівень безпеки місцевого населення. Тільки у 2023 році було зафіксовано 9 виїздів місцевої пожежної охорони села Видричі у села Бузаки, Видричі, Хотешів, Острівки, Краснилівка та Раків Ліс Камінь-Каширської громади.

Час доїзду  місцевої пожежної охорони села Видричі до ключових населених пунктів у громаді – 3-7 хвилин. Місцева пожежна охорона села Видричі охоплює такі населені пункти: Видричі, Теклино, Добровиця, Бузаки, Краснилівка, Добре, Хотешів, Острівок, Мостище, Мельники-Мостище. Також Місцева пожежна охорона села Видричі виїжджає на допомогу до населених пунктів сусідньої Велимченської територіальної громади.

П’ять добровольців пожежної охорони села Видричі пройшли курси Державної служби України з надзвичайних ситуацій – зазначив староста Видричівського округу, лідер місцевої пожежної охорони села Видричі Тарас Сорока. –  Чисельність залучених осіб – 12 добровольців, шість добровольців проживають в селі Видричі, троє в селі Теклино та троє в селі Добровиця. В наявності маємо приміщення, яке було відремонтоване у 2022 році за кошти місцевого бюджету Камінь-Каширської міської ради та за рахунок коштів жителів.

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась передав щиру вдячність жителям гміни Біляни, вуйту гміни Біляни Республіки Польща Збігневу Возняку за технічне оснащення місцевої пожежної охорони Камінь-Каширської територіальної громади!
 

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь