Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Представники Камінь-Каширської міської ради взяли участь у вебінарі «Волонтерський менеджмент у житті ДПК та річний план діяльності команди»

Дата: 29.03.2024 14:42
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Представники Камінь-Каширської міської ради 27 березня взяли участь у вебінарі на тему «Волонтерський менеджмент у житті ДПК та річний план діяльності команди» для громад-учасниць проєкту «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом створення добровільних пожежних команд».

Директор комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петро Герасимик, староста Ворокомлівського старостинського округу Сергій Шевчик та начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук ознайомилися з принципами розвитку, підтримки, активізації волонтерського руху в громадах та методами взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями.

Експерти проєкту Агнєшка Пясецька та Василь Кундрик розповіли про розробку плану діяльності пожежно-рятувального підрозділу для забезпечення добровільної пожежної охорони та річного плану заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та підтримки бойової і моральної готовності ДПК.

Згодом ці теоретичні знання будуть впроваджені на практиці, аби забезпечити ефективність та сталість діяльності добровільних пожежних команд в Камінь-Каширській територіальній громаді.

Проєкт «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд» реалізується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program». 

 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь