Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Трудовий архів Камінь-Каширської міської ради»

Дата: 13.03.2024 16:06
Кількість переглядів: 108

Камінь-Каширська міська рада оголошує про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Трудовий архів Камінь-Каширської міської ради».

 

Повна назва вакантної посади - директор комунальної установи «Трудовий архів Камінь-Каширської міської ради».

 Найменування закладу – комунальна установа «Трудовий архів Камінь-Каширської міської ради».

Адреса – м.Камінь-Каширський, вул.Ковельська, 31.

Перелік необхідних документів для участі в конкурсі:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

-копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту, трудової книжки;

-копію військово-облікового документа (при наявності);

  -декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, встановленою Національним агентством з питань запобігання корупції. Доступ до особистого кабінету декларанта у Реєстрі декларацій працює за посиланням: https://portal.nazk.gov.ua/login .

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи інші особисті якості.

Претендент має право відкликати свою заяву та документи до кінцевого строку їх прийняття та зняти з розгляду конкурсної комісії свою кандидатуру, повідомивши письмово про це комісію.

Умови добору - із кандидатами конкурсна комісія проводить співбесіди щодо вирішення пріоритетних завдань розвитку архівної справи та забезпечення збереженості і подальшого використання архівних документів; враховує здатність кандидата висловлювати свої думки, уміння аналізувати проблеми і налагоджувати ділові зв’язки, виявляти творчий підхід до роботи.

 

 

Кандидат може підготувати програму розвитку архівної справи, першочергові заходи щодо забезпечення збереженості та подальшого використання архівних документів.

Вимоги до кандидатів:

- має повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра;

-досвід роботи на керівних посадах на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності або в органах державної влади та місцевого самоврядування;

-володіє державною мовою;

-здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Термін і місце прийняття документів - документи подаються до відділу правового забезпечення, управління персоналом та роботи із зверненнями громадян міської ради м.Камінь-Каширський, вул.Воля, 2, каб. 120, протягом 30  календарних днів з моменту оприлюднення оголошення про проведення конкурсу (до 11.04.2024 р. включно).

За додатковою інформацією звертатися до відділу правового забезпечення, управління персоналом та роботи із зверненнями громадян, контактна особа Мушка Вікторія Анатоліївна, тел.0969441788, е-mail: jurviddil.mrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь