Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська міська рада безкоштовно отримала медичну сумку від Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща

Дата: 01.12.2023 15:56
Кількість переглядів: 273

Фото без опису​​​​​​

У листопаді Камінь-Каширська міська рада відібрана для участі у проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд».

У рамках проєкту добровольці Ворокомлівського старостинського округу отримають можливість ознайомитись із досвідом Польщі у створенні добровільних пожежних команд, методичну підтримку у створенні своєї команди, фінансову підтримку в організації навчання добровольців, набір пожежного спорядження, а також  пожежну машину від Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Реалізацію проєкту вже розпочато. Офіційна делегація Камінь-Каширської міської ради на чолі з Камінь-Каширським міським головою Вікторем Пасем перебувала  26-30 листопада 2023 року у місті Перемишль Республіки Польща з метою вивчення польського досвіду у галузі цивільного захисту, зокрема створення та підтримки добровільних пожежних команд. А добровольці Ворокомлівського старостинського округу на тижні брали участь у місті Луцьку у спільних навчаннях Головного управління ДСНС України у Волинській області та Воєводської комендатури Державної пожежної служби в Любліні.

Проєктна заявка підготовлена начальником відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надією Савчук спільно з Камінь-Каширським районним управлінням ГУ ДСНС України у Волинській області.

Нещодавно отримали безкоштовно медичну сумку, яка буде передана старості Ворокомлівського округу, лідеру майбутньої добровільної пожежної команди Сергію Шевчику.

Ця допомога була надана Фондом міжнародної солідарності Республіка Польща, у партнерстві з BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу.

Разом до Перемоги!                                              

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь