Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська територіальна громада відібрана для участі у проєкті вогнеборців Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні

Дата: 15.11.2023 11:54
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

Камінь-Каширська міська територіальна громада відібрана для участі у проєкті "Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд". Про це повідомило Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні.

За результатами ІІ етапу експертною комісією було відібрано 8 територіальних громад України із 37 громад які були відібрані після І етапу відбору.  

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми "Development Cooperation Partnership Program".

Проєктна заявка підготовлена начальником відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надією Савчук спільно з Камінь-Каширським районним управлінням ГУ ДСНС України у Волинській області.

В рамках проєкту добровольці Ворокомлівського старостинського округу отримають можливість ознайомитись із досвідом Польщі у створенні таких команд, методичну підтримку у створенні своєї команди, фінансову підтримку в організації навчання добровольців, набір пожежного спорядження, а також адвокаційну підтримку щодо отримання пожежної машини від Головного управління ДСНС України у Волинській області.

– Ми зацікавлені у розвитку добровільних пожежних команд, тому на ремонт приміщення для команди добровольців виділимо фінансування з місцевого бюджету – зазначає очільник Камінь-Каширської територіальної громади Віктор Пась. – Питання безпеки у нашій громаді в пріоритеті. Стратегічний напрямок "Вдосконалення системи безпеки жителів" передбачений у Стратегії розвитку Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2032 роки.

                          

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь