Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширську територіальну громаду відвідали експерти Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні

Дата: 08.11.2023 09:07
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

З ознайомчим візитом 07 листопада 2023 року експерти проєкту «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд»  Артур Гроссман та Юрій Благута відвідали Камінь-Каширську територіальну громаду.

Камінь-Каширська міська рада пройшла до 2-го етапу відбору для участі в проєкті, що реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США.

Для забезпечення фінального відбору громад-учасниць проєкту був здійснений візит експертів з метою уточнення інформації та деталей щодо стану цивільного захисту та мотивації Камінь-Каширської громади до участі в проєкті.

Експерти проєкту поспілкувалися з секретарем Камінь-Каширської міської ради Інною Бігун, начальником відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надією Савчук, директором комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петром Герасимиком та завідувачем сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та військового обліку  міської ради Андрієм Дубелем.

          Делегати оглянули примішення для відпочинку добровольців,  гараж для дислокації пожежного автомобіля в селі Ворокомле, поспілкувалися з старостою Ворокомлівського старостинського округу Сергієм Шевчиком та добровольцями.

У зустрічі взяли участь заступник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Василь Оліферчук, помічник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області з питань функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони Володимир Грушовінчук,  помічник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області з міжнародного співробітництва Роман Багнюк, начальник Камінь-Каширського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  Віталій Деркач та начальник сектору цивільного захисту  Камінь-Каширського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Віталій Мартинюк.

В рамках конкурсу будуть відібрані 8 територіальних громад в Україні, які отримають можливість ознайомитись із досвідом Польщі у створенні таких команд, методичну підтримку у створенні своєї команди, фінансову підтримку в організації навчання добровольців, набір пожежного спорядження, а також адвокаційну підтримку щодо отримання пожежної машини від ДСНС.                            

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь