Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Представниця Камінь-Каширської міської ради взяла участь у міжнародному заході - запуску Ініціативи кліматично-дружнього туризму для України за участі впливових світових організацій

Дата: 03.11.2023 12:07
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

02 листопада 2023 року відбулася визначна для українського туризму подія - міжнародний онлайн захід солідарності з Україною за підтримки та участі міжнародної туристичної спільноти - SUNx Malta, the European Travel Commission, World Tourism Network.

Фаховим баченням викликів, які створило повномаштабне військове вторгнення російської федерації для навколишнього середовища та туризму, рецептами стійкості та думками щодо нагальності впровадження кліматично-дружнього підходу в туризмі поділися Народний депутат Верховної Ради України Юлія Овчинникова та голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів.

Під час заходу відбулося урочисте відкриття українського відділення та презентація Climate Friendly Travel Initiative for Ukraine, його команди науковиць Вікторії Кіптенко, Марії Ростворової, Катерини Долгової та  Ірини Околович, озброєних сучасними знаннями та технологіями впровадження кліматично-дружнього підходу для туризму.

На запрошення організаторів в міжнародному заході брала участь начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук.

Камінь-Каширська міська рада засвідчила вмотивованість очільника Камінь-Каширської територіальної громади Віктора Пася, спільноти професіоналів туризму до впровадження кліматично-дружнього підходу до туризму та сталого післявоєнного відновлення туристичної галузі. 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь