Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Встигніть подати показники газу лічильника на нові сервіси my.gas.ua

Дата: 01.11.2023 12:13
Кількість переглядів: 1588

Фото без опису

АТ «Волиньгаз» нагадує, що волинянам треба зафіксувати показники газового лічильника станом на 1 число і передати ці дані газовій компанії з 1 по 5 серпня.

У зв’язку з переходом АТ «Волиньгаз» під державне управління Групи Нафтогаз усіх споживачів газу на Волині переведено на нові сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Для забезпечення своєчасного обліку блакитного палива та зручності клієнтів компанія пропонує декілька онлайн сервісів, за допомогою яких можна легко передати показники лічильників газу та допомогти рідним та друзям. Тож зробити це можна через такі сервіси:

Наголошуємо, що будь-які інші платформи обліку не є коректними та працювати не будуть!

Нагадаємо, що показники передають лише на нові сервіси my.gas.ua. Для передачі показників необхідно вказувати номер особового ГПК «Нафтогаз України», який складається з 9 цифр.


Варто зауважити, що своєчасна передача показань лічильника дає змогу зафіксувати реальні обсяги спожитого газу, сформувати коректні платіжки та сплачувати лише за використаний енергоресурс. Оплату за розподіл газу необхідно здійснювати до 20 числа кожного місяця. Вчасна оплата забезпечить належну роботу газорозподільної системи, її обслуговування та ремонт, цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби та інших служб компанії.

 

Клієнтську підтримку споживачам надаватимуть оператори Контакт-центру ГК «Нафтогаз України» з 08:00 до 19:00 за номерами телефонів:

+38 066 300 28 88,

+38 098 300 28 88,

+38 093 300 28 88.

Довідково:  «Волиньгаз» забезпечує розподілом газу понад 650 населених пунктів області та понад 250 тис. споживачів. Для забезпечення безперебійного газопостачання волинянам цілодобово працюють 15 бригад АДС. Щоденно працівники управління експлуатації метрології та відділу технічного обслуговування виконують всі необхідні роботи, щоб волинські споживачі безпечно користувалися природним газом та в їхніх домівках було тепло та затишно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь