Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ, ГОСПОДАРСЬКИХ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД ПО ВУЛ. КОВЕЛЬСЬКІЙ В М.КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 24.10.2023 15:11
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування  пропозицій громадськості у містобудівній документації  проекту «Детальний план території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ковельській в м. Камінь-Каширський Камінь-Каширського району Волинської області.»

        З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ковельській в м. Камінь-Каширський Камінь-Каширського району Волинської області.»

         Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 24.11.2023  року об 11 год. 00 хв. в кабінеті №201 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2 відбудуться громадські слухання проекту «Детальний план території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ковельській в м. Камінь-Каширський Камінь-Каширського району Волинської області.»

Замовник містобудівної документації: Камінь-Каширська міська рада.

Розробник містобудівної документації: підприємець Білевич Олексій Сергійович.

         Підстава для  розроблення: рішення Камінь-Каширської   міської ради від 25.06.2021 року № 8/10-27 «Про надання дозволу Камінь-Каширській міській раді на розроблення детальних планів територій».

Проект містобудівної документації складається  з текстових та графічних матеріалів.

З матеріалами вищевказаного проекту детального плану території можна ознайомитись у робочі дні у секторі містобудування та архітектури  каб. 201 (2-й поверх) міської ради.

Свої письмові зауваження та пропозиції просимо Вас надсилати до 17 год. 15 хв. 23 листопада  2023 року на адресу міської ради.

       Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

        Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.  

Витяг з рішення (PDF)

Протокол (PDF)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь