Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо негативних економічних і соціальних наслідків нелегальних трудових відносин та виплати заробітної плати у «конвертах»

Дата: 09.10.2023 14:31
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

05 жовтня робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та легалізації підприємницької діяльності Камінь-Каширської міської ради за участю головних державних інспекторів Управління інспекційної діяльності у Волинській області Бляшук Ніни Миронівни та Коваль Уляни Іванівни вчергове проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо негативних економічних і соціальних наслідків нелегальних трудових відносин та виплати заробітної плати у «конвертах». В результаті роботи комісії обстежено понад 20 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території громади.
      З метою недопущення використання найманої праці без укладання трудових договорів належним до законодавства чином та здійснення господарської діяльності на території Камінь-Каширської територіальної громади будуть проводитись такі обстеження на постійній основі. Результати обстежень, де вбачатимуться ознаки неоформлених трудових відносин, відсутність документів щодо державної реєстрації як суб’єкта господарювання та інших порушень законодавства про працю будуть скеровуватися у правоохоронні та контролюючі органи.
       В черговий раз просимо роботодавців на території громади, з повагою відноситись до своїх працівників, забезпечити їх права, соціальні гарантії та свободи закріплені Конституцією України та іншими законодавчими актами.
      Щиро дякуємо кожному суб’єкту господарської діяльності, які дотримуються всіх норм чинного законодавства у сфері господарської діяльності, праці та зайнятості населення, вчасно та в повному обсязі сплачують податки та збори. 

Відділ регіонального розвитку, туризму та інвестиційної діяльності



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь