Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Начальник відділу Камінь-Каширської міської ради Савчук Надія презентувала досвід проєктної діяльності та міжнародного співробітництва на семінарі «Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом -2023» Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 06.10.2023 14:53
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

На запрошення Програми «U-LEAD з Європою» начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук 04 жовтня 2023 року взяла участь в ролі спікера на семінарі «Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом - 2023», що організований Програмою «U-LEAD з Європою» для 40 проєктних команд зі всієї України.

Надія Савчук  поділилася успішним досвідом роботи Камінь-Каширської міської ради з організації проєктної діяльності та залучення зовнішніх ресурсів.

В семінарі брали участь експерти Програми «U-LEAD з Європою» Тетяна Татарчук, Олег Кулініч та Петро Гоцалюк.

Доповідачка розпочала виступ про важливість стратегічного бачення очільника громади. Зокрема, Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась пріоритетним напрямком роботи міської ради вважає створення необхідних умов для встановлення та поглиблення економічних, соціальних, освітніх, екологічних, культурних та інших відносин з регіонами іноземних країн.

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради створений у квітні 2021 року.

У липні 2021 року на сесії міської ради прийнята Програма розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки.

До війни міська рада мала місто-побратим Мендзижець-Підляський з Республіки Польща.  Впродовж 2022 року Камінь-Каширським міським головою Віктором Пасем, начальником відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надією Савчук  налагоджені міжнародні відносини з містами Зіндельфінген, Беблінген (Німеччина), містом Ленгфорд (Канада), Муніципалітетом Південне Курземе (Латвія) та з гміною Біляни (Польща).

Міжнародні партнери активно допомагали Камінь-Каширській територіальній громаді в умовах воєнного стану. Гуманітарна допомога оформлялася відповідно до чинного законодавства України. Автомобільну техніку та обладнання ставили на баланс міської ради. Частину техніки передано на баланс комунальних підприємств Камінь-Каширської міської ради, а частину техніки та обладнання передано згідно актів приймання-передачі  ЗСУ.

Надія Савчук розповіла що найскладніше в заповненні логіко-структурної матриці, про індикатори успішності проєкту, форми роботи у Камінь-Каширській міській раді, як  формується команда під конкретний проєкт, як залучаються фахівці, як здійснюється промоція Камінь-Каширської громади під час міжнародного співробітництва, а також як уникати помилок в проєктній діяльності.

         Трансляція заходу відбувалася з цифрової студії Дому децентралізації в місті Києві.

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь