Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Розпочато реалізацію пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику»

Дата: 01.09.2023 12:49
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

В Камінь-Каширській громаді розпочато реалізацію пілотного проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику». Реалізація проєкту здійснюватиметься безпосередньо регіональними відділеннями та партнерськими організаціями «Ліги соціальних працівників України» у Волинській області.

    Проєкт буде впроваджуватися впродовж 6 місяців.

    Метою проєкту є підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей.

    Однією з основних активностей проєкту буде проведення належного оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів та сімей опікунів/піклувальників.

     Для належного оцінювання потреб та подальшого соціального супроводу таких сімей відібрано  фахівців зі соціальної роботи для них розроблено відповідний методичний інструментарій та навчено застосовувати його у роботі з сім’ями та дітьми у Камінь-Каширській  громаді.

     Камінь-Каширська міська рада належно сприяє роботі фахівців із соціальної роботи щодо реалізації пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь