Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська міська рада отримала безкоштовно автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz та два пікапи Nissan Navara від міста Зіндельфінген (Німеччина)

Дата: 29.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

29 червня 2023 року в місті Камінь-Каширський відбулася зустріч Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася, його першого заступника Анатолія Шевчика з представником логістичної кампанії міста Зіндельфінген (Німеччина), який безкоштовно передав  Камінь-Каширській міській раді автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz та два пікапи Nissan Navara від міста Зіндельфінген (Німеччина).

Передача автомобільної техніки для Камінь-Каширської територіальної громади відбулася за фінансуванням уряду Німеччини, завдяки платформі «Cities4Cities|United4Ukraine», в рамках проєкту міста Зіндельфінген PHOENIX4UA, Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки, сприяння начальника відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надії Савчук.

Автомобіль швидкої допомоги та пікапи від міста Зіндельфінген будуть незабаром передані Збройним силам України для виконання бойових завдань.

З метою налагодження співпраці між містами України та Європи, підтримки українських громадян під час російського вторгнення в Україну була  створена онлайн-платформа «Cities4Cities». Цю онлайн-платформу лорд-мер Зіндельфінгена д-р. Бернд Верінгер ініціював незабаром після початку війни під патронатом Конгресу регіонів і муніципалітетів у Раді Європи.

Місто Зіндельфінген одне з перших на платформі відгукнулось на прохання Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася.

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук зареєструвала міську раду на платформі та налагодила співпрацю з німецькими партнерами  в квітні 2022 року.

Завдяки онлайн-платформі «Cities4Cities» Камінь-Каширська міська рада  тричі отримувала допомогу від міст Зіндельфінген та Беблінген Федеративної Республіки Німеччини (генератори, товари медичного призначення, продукти харчування, засоби особистої гігієни, повербанки, вантажівку).

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась передав щиру вдячність лорд-меру міста Зіндельфінгена д-р. Бернду Верінгеру, референту з питань Європи міста Зіндельфінген і проєкт-менеджеру платформи «Cities4Cities|United4Ukraine» Катерині Батіщевій  за вже багаторазово надану гуманітарну допомогу нашій громаді при вторгненні російських   військ  в  Україну.

Разом до Перемоги!

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь