Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬОЇ ДІЛЯНКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ АПТЕКИ ПО ВУЛ. ГНІВАН В С. ХОТЕШІВ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Дата: 26.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування  пропозицій громадськості у містобудівній документації  проекту «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування аптеки по вул. Гніван в с. Хотешів Камінь-Каширської міської ради Камінь-Каширського району Волинської області.»

        З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування аптеки по вул. Гніван в с. Хотешів Камінь-Каширської міської ради Камінь-Каширського району Волинської області.».

         Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 04.08.2023  року об 11 год. 00 хв. в кабінеті №201 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2 відбудуться громадські слухання проекту «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування аптеки по вул. Гніван в с. Хотешів Камінь-Каширської міської ради Камінь-Каширського району Волинської області.».

Замовник містобудівної документації: Камінь-Каширська міська рада.

Розробник містобудівної документації: підприємець Білевич Олексій Сергійович.

         Підстава для  розроблення: рішення Камінь-Каширської   міської ради від 02.09.2022 року № 8/23-35 «Про надання дозволу Камінь-Каширській міській раді на розроблення детальних планів територій».

Проект містобудівної документації складається  з текстових та графічних матеріалів.

З матеріалами вищевказаного проекту детального плану території можна ознайомитись у робочі дні у секторі містобудування та архітектури  каб. 201 (2-й поверх) міської ради.

Свої письмові зауваження та пропозиції просимо Вас надсилати до 17 год. 15 хв. 03 серпня  2023 року на адресу міської ради.

       Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

        Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.  

Витяг з рішення (PDF)

ДПТ с.Хотешів (PDF)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь