Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Безкоштовне навчання для ветеранів та членів їхніх сімей

Дата: 19.06.2023 08:53
Кількість переглядів: 66

Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 р. № 432 зі змінами затверджений Порядок та умови забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності.

Відповідно до зазначеної Постанови Волинський обласний учбовий центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК проводить професійне навчання осіб шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за робітничими професіями: тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва (А1; А2; В1; С; Е1; Е2; D1,.D2; G1,G2), електрогазозварник 2-4 розряду, машиніст крана автомобільного.

Дія Порядку та умов поширюється на осіб зазначених у п.3 вищезгаданого Порядку. Дані особи можуть пройти професійне навчання безкоштовно.

Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації просить довести до відома інформацію про професійне навчання особам, які підпадають під дію вищезгаданого Порядку та умов.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь