Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська міська рада продовжує співпрацю з Таллінським університетом Естонської Республіки

Дата: 09.05.2023 12:02
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась 09 травня 2023 року в приміщенні міської ради зустрівся з Мартом Рейманном, доцентом (Associate Professor) з управління рекреацією, Інституту природничих і медичних наук, Талліннського університету Екстонської Республіки.

Під час робочого візиту обговорено перспективи розвитку кластеру сільського зеленого туризму «Водні плеса Камінь-Каширщини».

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук проінформувала про діяльність міської ради щодо розвитку зеленого туризму. Зокрема, концепція кластеру сільського зеленого туризму «Водні плеса Камінь-Каширщини» передбачена у Стратегії розвитку Камінь-Каширської територіальної громади  на 2022-2032 роки, Програмі інформатизації «Цифрова трансформація Камінь-Каширської міської ради на 2023-2025 роки», Програмі розвитку туризму та рекреації в Камінь-Каширській територіальній громаді на 2022-2025 роки, інвестиційному паспорті громади. Також розроблено 6 електронних публікацій та виготовлено 2 фільми: «Туристична привабливість Камінь-Каширської територіальної громади», «Садиба Галини Мазур «Там, де Добре».

Очільник Камінь-Каширської міської ради Віктор Іванович розповів про теперішній стан та перспективи розвитку Камінь-Каширської територіальної громади, а також подякував Марту Рейманну, Естонській Республіці за допомогу та підтримку України під час російського вторгнення в Україну.

У зустрічі брала участь власниця зеленої садиби «Там, де Добре» Галина Мазур.

Незабаром відбудеться наукова міжнародна конференція «Розвиток кластерів сільського туризму в нових реаліях», в якій буде презентовано досвід Камінь-Каширської міської ради та кластер сільського зеленого туризму «Водні плеса Камінь-Каширщини».

Разом до Перемоги!

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь