Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

14 квітня 2023 року на території Каменя-Каширська виявлено сказ!!!

Дата: 03.05.2023 16:09
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Сказ – це гостре інфекційне захворювання, за якого вражається центральна нервова система з ознаками поліенцефаломієліту, супроводжується паралічами та завжди закінчується смертю. Укус скаженої тварини представляє смертельну небезпеку для людини. Власники тварин повинні дбати про домашню тварину, забезпечити їй достатню кількість їжі та постійний доступ до води; дотримуватись санітарно-гігієнічних норм утримання тварин, зокрема, забезпечувати тишу з 22.00 до 08.00 та не порушувати громадський порядок; слідкувати, щоб тварина не втекла з місця її утримання; запобігати прояву агресії з боку тварин по відношенню до людей, інших тварин або майна.

З метою недопущення конфліктних ситуацій просимо жителів громади слідкувати за процесом народжуваності тварин. Просимо Вас, щоб  не залишали своїх домашніх собак без нагляду. Створити умови, що сприяють наведенню порядку у сфері поводження з тваринами, обмеження їх шкідливого впливу на благоустрій території та здоров’я людей. Собаки, за винятком залишених власниками на прив’язі, незалежно від породи, належності та призначення, у тому числі й ті, що мають нашийники з номерними знаками і намордники, але знаходяться без власника на вулицях, площах, ринках, у скверах, садах, на бульварах,  у громадському транспорті, дворах та інших громадських місцях, вважаються безпритульними і підлягають вилову, у випадку порушення цих вимог тварини будуть відправленні у притулок для тварин.

Якщо вас укусила чи лизнула безпритульна або дика тварина, негайно зверніться до лікаря! Зволікання може коштувати життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь