Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Шановні громадяни міста Каменя-Каширська!!! Хочемо звернутися до Вас з проханням не забрудняти наше місто та навколишнє середовище!

Дата: 12.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Дуже хочемо Вас попросити дотримуватися чистоти. А саме: не викидати сміття на вулиці, не смітити біля будинків, кладовищ, парку, скверах, на пікніках . Не кидати цигарок, пляшок з під алкоголю в людних місцях.

Ми сподівається, що кожен мешканець нашого міста буде прагнути до збереження чистоти довкілля у нашій громаді та буде дотримуватися правил та норм законодавства, а також викидати сміття у спеціально відведених для цього місцях. Зазначаємо, що кожен за невелику плату може заключити договір про вивезення сміття з ВУЖКГ, тоді Ваші побутові відходи забиратимуть від кожного домоволодіння. Повідомляємо, що встановленні фотопастки та  проводяться  нічні чергування, щодо виявлення злісних порушників  викидання сміття. Також просимо Вас, коли прибираєте кладовище, будь ласка викидайте сміття за його межі, щоб мати зручний доїзд, щоб його вивезти на сміттєзвалище. Особливо, звертаємось до жителів с. Підциря, району Залізничного вокзалу, вул. Гагаріна. Перш за все треба дбати про чистоту тієї території, де ми проживаємо. Адже чисте довкілля – наше здоров’я, а отже – наша мета.

Ми дуже Вас просимо, давайте дотримуватися простих правил поведінки в людних місцях. Таким чином, ми врятуємо наше місто , та збережемо його красу. Сподіваємося на Вашу людяність та порядність. Якщо ми не будемо байдужими до проблем довкілля і дотримуватимемось вище наведених пропозицій, можна сподіватися, що будуть чистими кожна вулиця, місто, село, загалом країна.

Тільки спільними зусиллями всього людства ми зможемо досягти позитивних результатів і здоров’я наступних поколінь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь