Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

З початку повномасштабного вторгнення російських військ кожен українець не зміг стояти осторонь.

Дата: 05.12.2022 09:57
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

У складний для нашої країни час неймовірна кількість звичайних людей прийшли на допомогу українським військовим, які протягом дев'яти місяців стримують рашиську навалу та гідно дають відсіч ворогам. Завдяки єднанню, мужності, самовідданості, патріотизму сьогодні ми впевнені у своїй ПЕРЕМОЗІ і гордо до неї крокуємо.

Неабиякі зусилля на шляху до нашої найзаповітнішої мети докладають саме волонтери. Сьогодні варто віддати належну шану людям, які пліч-о-пліч стоять разом із нашими воїнами та допомагають незламній ненці-Україні. Завдяки підтримці волонтерів на Сході та Півдні нашої країни нині воює не тільки зброя, а й український дух, який неможливо здолати.

Волонтерство - найпотужніша сила, яка об'єднала навколо себе мільйони людей, що боряться за право жити вільно та незалежно.

Волонтери Камінь-Каширської громади - це окрема наша гордість. У вашій щоденній роботі немає слова "неможливо", а тільки впевненість, працелюбність та наполегливість.

З перших днів війни кожен наш старостинський округ та заклад освіти стали волонтерськими центрами. Вони згуртували навколо себе жителів громади: куховарили, збирали продукти харчування та необхідні речі нашим Захисникам, плели маскувальні сітки та робили все можливе, щоб воїни змогли відчувати нашу підтримку.

Також варто відзначити, що весь цей час у нас працює гуманітарний хаб, розміщений у міському ліцеї №2. Він став місцем, де люди, які змушені тікати від війни, змогли отримати підтримку у скрутний час. Звідти щотижня ми відправляємо тонни допомоги українським військовослужбовцям.Такий же центр працює і в Раків Лісі. Туди звозять все необхідне з навколишніх сіл. Та, напевно, кожен освітній заклад, старостинський округ став волонтерським центром.

Нелегка і відповідальна місія у волонтерів, які відвозять гуманітарну допомогу на передову, тисячі кілометрів на шляху до потрібних місць призначення, а також щоразу вони жертвують своїм життям.

Волонтерство немає вікової категорії, саме у цьому ми переконались, коли побачили, як завзято наші діти допомагають ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ. Вони вмить стали дорослими та виявили неабиякий патріотизм та наполегливість, демонструючи вірність рідній країні. Дивлячись на них ми розуміємо, що ця ПЕРЕМОГА дуже потрібна нашим дітям, цвіту нації, щасливому майбутньому нашої держави. Щиро дякую всім волонтерам за кожну гривню, кожен смаколик, кожен малюнок, кожну підтримку, кожну молитву. Завдяки вам УКРАЇНА вистояла і ПЕРЕМОЖЕ.

З Міжнародним днем волонтера!

Щохвилини наші непереможні воїни б'ються за незалежність та суверенітет рідної держави, а наш обов'язок не забувати про них та їхні жертви і робити все, що в наших силах, щоб їм було хоч трішки легше. На жаль, війна ще не закінчилася, а це означає, що всі ми єдиною командою продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ.

ГЕРОЯМ СЛАВА!!! СЛАВА ВОЛОНТЕРАМ!!!

Міський голова   Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь