Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась виступив онлайн перед депутатами на сесії муніципалітету Південне Курземе з Латвії

Дата: 30.09.2022 08:33
Кількість переглядів: 206

Фото без опису         

      Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась 29 вересня 2022 року виступив онлайн  перед депутатами на сесії муніципалітету Південне Курземе Латвійської Республіки.

Очільник Камінь-Каширської громади Віктор Іванович розповів  латишським партнерам про особливості діяльності Камінь-Каширської міської ради в умовах воєнного стану, а також подякував міжнародним партнерам за гостинний прийом дітей військовослужбовців з Камінь-Каширської територіальної громади на відпочинку упродовж 13-25 серпня в літньому таборі на базі садиби Дізлани в місті Вецпілс Південно Курземського краю.

В результаті зустрічі голова муніципалітету Південне Курземе Айварс Приєдолс пообіцяв виділити безкоштовно як гуманітарну допомогу Камінь-Каширській міській раді спеціальну техніку.

В заході брала учать начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук.

 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь