Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська міська рада підписала Угоду про партнерство з Корсунь-Шевченківською міською радою

Дата: 30.08.2022 12:28
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась та виконуючий обов’язки Корсунь-Шевченківського міського голови Віталій Мацюк 12 серпня 2022 року підписали Угоду щодо партнерства і співпраці між Корсунь-Шевченківською міською радою Черкаського району Черкаської області та Камінь-Каширською міською радою Камінь-Каширського району Волинської області.

Угода передбачає прагнення обох територіальних громад зміцнити існуючі дружні відносини  та налагодження співпраці у сфері функціонування органів місцевого самоврядування, господарської діяльності, культури, освіти, науки, туризму, спорту, охорони здоров’я, проєктної діяльності, взаємної допомоги в разі надзвичайних ситуацій та надання гуманітарної допомоги в особливий (воєнний) період.

До війни Камінь-Каширська міська рада мала місто-побратим Мендзижець-Підляський з Республіки Польща. В 2022 році  Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась налагодив співробітництво з канадським містом Ленгфорд, муніципалітетом Південне Курземе Латвійської Республіки, гміною Біляни Республіки Польща та з німецьким містом Зіндельфінген. Міжнародні партнери активно допомагали Камінь-Каширській територіальній громаді.  В травні цього року перебувала українсько-естонська наукова експедиція із Таллінського університету Естонської Республіки, Географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка та Спілки сільського зеленого туризму України в рамках проєкту з дослідження кластерів сільського туризму в Україні.

За активну допомогу Корсунь-Шевченківській територіальній громаді під час російського вторгнення в Україну Подякою Корсун-Шевченківської міської ради нагороджено Камінь-Каширського міського голову Віктора Пася та голову правління Камінь-Каширської споживспілки Тетяну Єфімову.

Також підписано меморандум про співпрацю між Корсунь-Шевченківською міською радою та Камінь-Каширською благодійною організацією «Благодійний фонд» «Довкілля Волині».

Під час зустрічі в місті Камінь-Каширський очільники територіальних громад  Віктор Пась та Віталій Мацюк обговорили подальші напрямки взаємовигідної співпраці в умовах війни в Україні та після Перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради  Надія Савчук

Світлини Іванни Гайдучик

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь