Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Камінь-Каширська громада вдруге отримала гуманітарну допомогу від німецького міста Зіндельфінген

Дата: 26.07.2022 18:08
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

Камінь-Каширська громада 25 липня 2022 року отримала другий транш гуманітарної допомоги від німецького міста Зіндельфінген на загальну суму 595360 гривень/16000 євро.

Міжнародна співпраця з містом Зіндельфінген була налагоджена в квітні 2022 року на онлайн-платформі Cities4Cities. Ця платформа створена за ініціативи Президента Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад та мера міста Зіндельфінген Бернда Фьорінгера для підтримки українських міст у пошуку партнерів.

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук зареєструвала міську раду на платформі та налагодила співпрацю з німецькими партнерами в квітні 2022 року. 

         Місто Зіндельфінген одне з перших на платформі відгукнулось на прохання голови Камінь-Каширської міської ради Віктора Пася.

За підтримки представників муніципалітету міста Зіндельфінген підготовлено та подано  відділом проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради на розгляд фонду  Sto Stiftung проєкт «Реабілітаційний центр «Добре».

Очільник Камінь-Каширської громади Віктор Пась висловив слова вдячності громаді міста Зіндельфінген та меру міста Зіндельфінген (Німеччина) Бернду Фьорінгеру за допомогу Камінь-Каширській громаді. Ми завжди будемо це пам’ятати і цінувати.

Отримана гуманітарна допомога у вигляді 4 генераторів, товарів медичного призначення буде розподілена серед медичних та комунальних закладів Камінь-Каширської міської ради, а продукти харчування та засоби особистої гігієни будуть передані внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають на території громади та Збройним силам України.

Разом до Перемоги!

Начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь