Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Ранок у Камінь-Каширський громаді скорботний

Дата: 12.07.2022 08:37
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Сьогодні на рідну Батьківщину, вже назавжди, повертається житель села Раків Ліс, мужній Герой України, безстрашний ЗАХИСНИК - Олег Валентинович Карпік (1974 року народження).

Закликаю всіх жителів громади зустріти тіло полеглого воїна з квітами та живим коридором Слави. Деталі повідомимо на офіційній сторінці міської ради у Фейсбуці згодом.

Непоправна втрата всій громаді та Україні. Вічна і світла пам'ять нашому воїну. Герої не вмирають... Вони назавжди у наших серцях, молитвах, у щоденній праці, яка наближає ПЕРЕМОГУ, у свідомості поколінь.

Рашиські терористи бояться воювати на полі бою, тому ракетами знищують найкращі українські міста, роблять це підло і дуже підступно.

У кожному будинку, в який цілеспрямовано вилучають ці нелюди, знаходиться мирне населення, серед них багато дітей, які лягаючи ввечері в свої ліжечка, можуть не прокинутися зранку.

Пам'ятаймо завжди, яка ціна свободи у нашій державі. Не пробачимо. Не забудемо.

Кожен новий день має бути пліднішим, ніж попередній. Не забувайте, що на передовій точиться запекла боротьба, а з нашою допомогою українським воїнам легше протистояти ворогові. Тому обов'язково повинні їх підтримувати всім тим, що наших силах. Наша мета - тільки ПЕРЕМОГА, саме вона поставить крапку у цій боротьбі. ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

Міський голова    Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь