Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Відкриття денного центру

Дата: 24.06.2022 14:19
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

Домашнє насильство – один з найбільш поширених злочинів у світі.  Кожен, хто потребує допомоги,має отримати той пакет соціальних послуг, який йому необхідний. Реалізація цієї політики без створення спеціалізованих служб, які опікуються саме питаннями насильства, не є можливою. Тому  при  комунальній установі  “Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради”  відкрили денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

    Участь у відкритті центру взяли голова Камінь-Каширської  районної  військової адміністрації Ольга Ващук, голова Камінь- Каширської  районної ради  Віктор Сус, голова Камінь-Каширської міської ради  Віктор Пась.

    У нововідкритому центрі створені усі умови для безпечного та комфортного перебування осіб, що постраждали від домашнього насилля,для  отримання безпосередньої допомоги відповідних фахівців саме цього напрямку.Тут вони зможуть не лише знайти прихисток та сховатися від кривдника, а й отримати психологічну, соціальну та правову допомогу та низку соціальних послуг на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоровя та соціального становища.

 Особи, які стали жертвами домашніх тиранів, зможуть перебувати тут до 10 днів, у разі кризової ситуації – до 20 днів.

 

Щоб потрапити у центр, необхідно звернутися до поліції або  центру надання соціальних послуг Камінь-Каширської територіальної громади,  які допоможуть заявнику/заявниці підготувати документи, необхідні для поселення до центру .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь