Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Доброго ранку, ми з УКРАЇНИ!!!

Дата: 18.05.2022 08:35
Кількість переглядів: 410

 

Фото без описуВійна для кожного з нас стала вже реальністю, на жаль, вона ще триває і кожного дня ранить глибоко і боляче серця всіх Українців. Скільки ще має загинути людей, щоб "визволителі" покинули нашу землю, перестали нищити нашу інфраструктуру, випускаючи ракети з території ще однією "сестри" Білорусі? Питання залишаються риторичними, бо безкорисливо розмовляти з рашиськими покидьками, які перед всім світом впали лицем в бруд, та в який там бруд, в лайно. Вам пробачень не буде.

Сьогодні всі волають: "врятуйте Азовсталь, save Mariupol", молимося за кожного ЗАХИСНИКА, і просимо у Бога порятунку. Це приклад незламності і боротьби за свою землю, за свій народ, за своїх рідних. Ми з вами.

Будьмо завжди єдині, бо це наша особливість і надійна зброя проти ворога. Допомагаймо один одному, допомагаймо ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ. Тільки так ми здобудемо ПЕРЕМОГУ. А ми її здобудемо обов'язково. Дякую ЗАХИСНИКИ за мирний ранок. СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Міський голова     Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь