Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Ситуація на території Камінь-Каширщини

Дата: 10.05.2022 09:44
Кількість переглядів: 381

Фото без описуВесь світ вірить у Перемогу України та всіляко підтримує українців. А ми не підведемо нашу державу і будемо боротися за кожне наше місто і село, бо українська земля належить тільки українцям.

Наймогутніші наші воїни стоять на сторожі кожного українського життя. Не вистачає слів, щоб висловити їм подяку за неоціненний внесок в історію нашої країни. Та ми обов'язково будемо знати ім'я кожного Захисника, який хоробро та незламно боронить рідну землю. Просимо у Бога єдине - нехай кожен наш воїн повернеться живим.

Багатьом українцям зараз дуже складно, їм потрібна підтримка, адже війна безжально забрала у них все те, що здобували невтомною працею все своє життя . Тому, закликаю всіх краян не бути байдужими до біди наших людей, ділитися та дякувати за кожен новий день Богові і Захисникам.

Ми і далі працюємо та активно підтримуємо переселенців та ЗСУ, не завжди фотографуємо чи публікуємо відправлені вантажі, бо оперативно це робимо, щоб швидше допомога прибула у потрібні куточки нашої країни. І будемо допомагати до тих пір, поки наші люди цього потребуватимуть.

Україна переможе, і більше ніколи не дозволить знущатися над собою і своїми дітьми.

Міський голова Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь