Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Звернення міського голови

Дата: 19.04.2022 08:23
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Ми неодмінно відбудуємо нашу УКРАЇНУ, допоможемо всім українцям повернутися до повноцінного життя, проте ніколи не зітруть із пам'яті криваві плями на нашій землі, які залишили рашисти. Кожен, хто вважає себе українцем ніколи і ні за яких обставин не забуде страшних злочинів над нашим народом. Зло неодмінно має бути покараним. ПЕРЕМОГА буде за нами!

Трохи про ситуацію в громаді. Всі об'єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі. Взагалі,хотів би донести, як сьогодні працюємо в умовах війни, щодо різних проплат. Бо багато хто з "диванної" армії сьогодні став крепким "експертом". В умовах війни проплачується виключно захищені статті, всі остальні проплати уже більше місяця не проплачується, тому, сьогодні в умовах війни дуже важко щось зробити, виходимо якось з ситуації, але суттєво її покращити не можемо. Всі кошти, які нам надходять на єдиний казначейський рахунок,сьогодні держава використовує, виключно, для військових потреб та по відновленню зруйнованої війною інфраструктури. Тому нам таких коштів не залишається. Але ми готові на все заради ПЕРЕМОГИ. А, декому, бачу геть не війна, він живе в мирному часі, і хоче задовільнити свої " хотілки" саме зараз і у цей час. Люди схаменіться, потерпімо трохи.

Також домовилися, за сприятливих погодніх умов, полатати ями в Камені, нажаль погода не сприяє поки цьому.Тому вважаю, що сьогодні все треба робити і жертвувати за ради єдиної мети- ПЕРЕМОГИ.

Кожного дня відправляємо гуманітарні вантажі у зони бойових дій, кожного дня приймаємо переселенців, кожного дня допомагаємо нашим ЗАХИСНИКАМ тепловізорами, бронежилетами, касками, генераторами, одягом, медикаментами, турнікетами, продуктами. Ось в якому напрямку працює міська рада разом з військовою адміністрацією.

Бережіть себе і свої родини. Віримо в УКРАЇНУ, віримо в наші незламні ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ. Віримо в ПЕРЕМОГУ.

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

Міський голова     Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь