Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Твої професійні рішення

Дата: 23.02.2022 14:31
Кількість переглядів: 196

23 лютого за участю профорієнтатора Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості Тетяни Митчик та соціального педагога Камінь-Каширського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Ірина Карпік проведено інтерактивно мотиваційний захід у формі профорієнтаційної гри «Твої професійні рішення» для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Камінь-Каширського району.

Гра «Твої професійні рішення» яскраво відтворює реалії трудового життя людини, де важливо зробити перший крок у доросле життя - правильно обрати майбутній фах.

Ознайомившись з умовами гри, старшокласники впевнено вибирали бажану професію і спеціальність, шукати майбутній вид трудової діяльності і певні блага в номінаціях «відпочинок», «одяг» та «харчування» в залежності від визначених ними можливостей. Кожен учасник відпрацьовував навички самостійного прийняття рішень і робив певний висновок. Переможцями профорієнтаційної гри стали учасники, які зуміли відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь