Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Інвестиційні проєкти, що створюють робочі місця

Дата: 08.02.2022 17:04
Кількість переглядів: 568

 

Фото без опису

04 лютого відбулася робоча зустріч директора Камінь – Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості  Лілії Дзямко  з  начальником  відділу  проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату Камінь-Каширської міської ради  Надією Савчук  з питань реалізації інвестиційних проєктів  та програм  на території Камінь – Каширської міської ради.

Одним із інвестиційних проєктів  Камінь-Каширської міської ради  є «Реконструкція дитячого навчального закладу в с. Бузаки Камінь-Каширського району (коригування)» на суму 16,0 млн. грн., який  включено до Програми «Велике будівництво» у 2022 році.

У 2021 році  Камінь-Каширська міська рада  відібрана до реалізації проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій», спрямованого на надання допомоги громадам у розв’язанні актуальних питань сільського розвитку та підвищенні їхнього потенціалу для розбудови сільських спільнот, що реалізується спільно з міжнародною некомерційною благодійною організацією DRA «За Європейське громадянське суспільство», громадською організацією «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

В рамках проєкту в 2022 році заплановано безкоштовне навчання для жителів громад щодо розвитку сільського зеленого туризму.

Міська рада на сесії 04 лютого 2022 року затвердила Програму розвитку туризму та рекреації Камінь-Каширської територіальної громади на 2022-2025 роки».

Програмою передбачено проведення міською радою спільно з районною філією Волинського обласного центру зайнятості ряд семінарів, тренінгів, що будуть сприяти започаткуванню та розвитку власної справи у сфері агробізнесу, ефективній діяльності малого підприємництва та навчань для представників індустрії гостинності, суб’єктів туристичної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь