Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Реалізація проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій»

Дата: 31.12.2021 12:05
Кількість переглядів: 673

 

Фото без опису

Камінь-Каширська міська рада в 2021 році відібрана до реалізації проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій», спрямованого на надання допомоги громадам у розв’язанні актуальних питань сільського розвитку та підвищенні їхнього потенціалу для розбудови сільських спільнот, що реалізується спільно з міжнародною некомерційною благодійною організацією DRA «За Європейське громадянське суспільство», громадською організацією «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Впровадження проєкту розпочалося із навчальних онлайн-курсів упродовж вересня-грудня 2021р. «Основи сталого розвитку сільського зеленого туризму», «Сільський зелений туризм: підвищення кваліфікації», в яких взяли участь та отримали сертифікати про успішне навчання начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату міської ради Надія Савчук та начальник відділу регіонального розвитку, туризму та інвестиційної діяльності апарату міської ради Микола Панасюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час навчання змонтовано фільм «Туристична привабливість Камінь-Каширської територіальної громади»

та підготовлено концепцію «Кластер сільського зеленого туризму «Водні плеса Камінь-Каширщини».

Фото без опису

Представниця Камінь-Каширської територіальної громади–приватний підприємець Мазур Галина упродовж 13-15 жовтня 2021р. брала участь в навчальній поїздці для обміну досвідом з розвитку сільського туризму на базі Грицівської територіальної громади Хмельницької області.

Фото без опису
Навчальну поїздку організувала громадська організація  «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні»  для 12 учасників з 11 областей України.  Організатори повністю покрили витрати поїздки: доїзд, проживання та харчування. Приватний підприємець Мазур Галина розповіла колегам про свій досвід започаткування діяльності в сфері сільського туризму – реєстрації приватного підприємця  та проведення реконструкції садиби «Там, де Добре» для сільського туризму. Садиба розташована по вулиці Ковельській в місті Камінь-Каширський та вже весною буде готова приймати перших гостей.

Фото без описуРеалізація проєкту продовжиться і в наступному 2022 році.

Знайти цікаву і корисну інформацію про сільський туризм, а також розмістити  свою садибу можна на сайті Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні»  https://www.greentour.com.ua/

 

Відділ проєктної діяльності та міжнародного співробітництва апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь