Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів

Дата: 15.12.2021 12:14
Кількість переглядів: 242

 

Фото без опису

Управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради на підставі рішення сесії Камінь-Каширської міської ради від 11 листопада 2021 року № 8/14-12  «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Камінь-Каширської міської ради» оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Камінь-Каширської міської  ради.

Конкурс проводитиметься 29 грудня 2021 року об 11-00 годині за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2., каб. 409. Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення  побутових відходів та отримати конкурсну документацію можна в начальника відділу  житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та комунальної власності управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Яцука Олександра Івановича за адресою м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, к.409, тел. (066) 28-31-444.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1. Наявність матеріально-технічної бази.

2. Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів (не повинна перевищувати економічно обґрунтовані тарифи).

3. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів.

4. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з твердими побутовими відходами: територія Камінь-Каширської міської ради: чисельність населення 55,9 тис. чол.

Характеристика об’єктів утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення:

  • багатоквартирні житлові будинки: 72 будинків (950 квартир), в яких проживає  1,4 тис. чол. Біля даних будинків знаходяться  36 контейнерних майданчиків, 74 контейнерів місткістю 1,0 м.куб.;
  • одноквартирні житлові будинки: 3000  будинків, 12,0 тис. чол.;підприємства, установи, організації, суб’єкти підприємницької діяльності: 188 підприємств,  розміщених  на території  Камінь-Каширської   міської  ради, 73 контейнери місткістю 1,0 м.куб.

Об'єкти поводження з твердими побутовими відходами: Полігон ТПВ в урочищі «Силікатний» м. Камінь-Каширський. Площа земельної ділянки, відведеної під полігон, становить 2,0га. 

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування i місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ», маркування: «Не відкривати до 11-00 год. 29 грудня 2021 року».

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 10 год. 00 хв. 29 грудня 2021 року. Місце подання:44501, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, к.409, управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь