Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

З Днем Гідності та Свободи, Україно!

Дата: 21.11.2021 00:02
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

21 листопада православні християни відзначають день архістратига Михаїла, який є головнокомандувачем військ Господніх, що бореться з темними силами. Архангелу моляться з проханнями захистити від ворогів, стихійних лих та війни. Войовничий архістратиг вважається покровителем столиці нашої держави. У центрі Києва на Майдані Незалежності, який є головною площею усієї України височіє пам’ятник архангелу Михаїлу, який ніби охороняє місто і всю країну від зла.

Тому, напевно, вже невипадково у день святого Михаїла у серці нашої держави, на цьому ж таки Майдані, відбувалися події, які змінили українців і хід нашої історії. 21 листопада стало початком Помаранчевої Революції у 2004 році і Революції Гідності у 2013 році. Ці події назавжди будуть символізувати єдність українців, нашу готовність відстоювати свій вибір, цінності демократії та свободи, незалежність нашої держави. Цей день дає нам додаткову нагоду згадати усіх, хто у різні часи боровся за Україну і відстоює її суверенітет, територіальну цілісність, європейський вектор розвитку і в наші дні.

Щиро вітаю усіх українців з Днем Гідності та Свободи! Нехай ніякі незгоди та випробування не здолають нашої згуртованості, жодні недруги та вороги не зможуть підірвати нашої впевненості у щасливе майбутнє нашої країни, послабити наш патріотизм і відданість своїй землі. Бажаю достатку та добробуту кожній родині, мирного неба над Україною та переможного закінчення війни. Нехай захист архистратига Михаїла не покидає нас, а всемилостивий Господь зажди благословляє нашу землю і дарує свою ласку її мешканцям.

Пам’ятаймо, що саме ми вільні творити майбутнє!

Слава Україні! Героям слава!

 

Міський голова                  Віктор Пась

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь