Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Підсумки апаратної наради у міського голови Віктора Пася: у Камінь-Каширській громаді у звичному режимі працюють 14 шкіл та 25 садочків, кількість вакцинованих – зростає

Дата: 08.11.2021 12:46
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Фото ілюстративне

Від сьогоднішнього дня, 08 листопада 2021 року Волинська область перебуває у «червоній зоні». Відтак в області діють карантинні обмеження «червоного» рівня епіднебезпеки. У школах громади вже закінчилися осінні канікули і відсьогодні продовжується навчання. Відповідно до обмежень, які діють на Волині забороняється відвідування закладів освіти, крім дошкільних, спеціальних закладів та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти. Проте обмеження не застосовуються, якщо 100 % працівників мають «зелений» COVID-сертифікат, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання.

Тому у Камінь-Каширській громаді у звичному працюють режимі 14 шкіл та всі 25 садочків. Про це сьогодні, 08 листопада 2021 року на апаратній нараді у міського голови повідомив в.о. начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук. «У Камінь-Каширська громаді налічується 38 закладів загальної середньої освіти, з філіями – 43, де навчається 9134 учні. 1-4 класи працюють в очному режимі у всіх школах. 5-11 класи перебувають на дистанційному навчанні у 29 закладах освіти.

В 14 ліцеях та гімназіях учні 5-11 класів навчаються у звичному режимі, відвідуючи навчальні заклади. Зокрема школи в очному режимі працюють у селах громади: Видерта, Воєгоща, Грудки, Гута-Боровенська, Підцир’я, Волиця, Фаринки, Хотешів, Котуш, Великий Обзир, Мостище, Дубровиця, Краснилівка, Острівок.

36 працівників закладів загальної середньої освіти та 38 – закладів дошкільної освіти відсторонені від роботи. »  – інформував Сергій Володимирович.

У ході наради директор КНП «Камінь-Каширський ЦПМСД» Ігор Соловей  розповів, що все більше жителів громади щеплюються від COVID-19, щоб вберегти себе та своїх рідних від страшної недуги, і жити у звичному ритмі, без карантинних обмежень. Ігор Петрович підкреслив, що наші земляки активно вакцинувалися не лише протягом тижня, а й у вихідні дні. Тому з 01 по 07 листопада 2021 року щеплення проти COVID-19 у громаді отримали 1519 осіб. 952 жителі громади імунізувалися вакциною Pfizer-BioNTech, 300 – Coronavac, 267 – AstraZeneca.

Захистіть себе і близьких – вакцинуйтесь. Перелік контактів центрів/пунктів вакцинації на vaccination.covid19.gov.ua/list.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь