Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Підсумки апаратної наради у міського голови Віктора Пася: у Камінь-Каширській громаді у звичному режимі працюють 14 шкіл та 25 садочків, кількість вакцинованих – зростає

Дата: 08.11.2021 12:46
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

Фото ілюстративне

Від сьогоднішнього дня, 08 листопада 2021 року Волинська область перебуває у «червоній зоні». Відтак в області діють карантинні обмеження «червоного» рівня епіднебезпеки. У школах громади вже закінчилися осінні канікули і відсьогодні продовжується навчання. Відповідно до обмежень, які діють на Волині забороняється відвідування закладів освіти, крім дошкільних, спеціальних закладів та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти. Проте обмеження не застосовуються, якщо 100 % працівників мають «зелений» COVID-сертифікат, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання.

Тому у Камінь-Каширській громаді у звичному працюють режимі 14 шкіл та всі 25 садочків. Про це сьогодні, 08 листопада 2021 року на апаратній нараді у міського голови повідомив в.о. начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук. «У Камінь-Каширська громаді налічується 38 закладів загальної середньої освіти, з філіями – 43, де навчається 9134 учні. 1-4 класи працюють в очному режимі у всіх школах. 5-11 класи перебувають на дистанційному навчанні у 29 закладах освіти.

В 14 ліцеях та гімназіях учні 5-11 класів навчаються у звичному режимі, відвідуючи навчальні заклади. Зокрема школи в очному режимі працюють у селах громади: Видерта, Воєгоща, Грудки, Гута-Боровенська, Підцир’я, Волиця, Фаринки, Хотешів, Котуш, Великий Обзир, Мостище, Дубровиця, Краснилівка, Острівок.

36 працівників закладів загальної середньої освіти та 38 – закладів дошкільної освіти відсторонені від роботи. »  – інформував Сергій Володимирович.

У ході наради директор КНП «Камінь-Каширський ЦПМСД» Ігор Соловей  розповів, що все більше жителів громади щеплюються від COVID-19, щоб вберегти себе та своїх рідних від страшної недуги, і жити у звичному ритмі, без карантинних обмежень. Ігор Петрович підкреслив, що наші земляки активно вакцинувалися не лише протягом тижня, а й у вихідні дні. Тому з 01 по 07 листопада 2021 року щеплення проти COVID-19 у громаді отримали 1519 осіб. 952 жителі громади імунізувалися вакциною Pfizer-BioNTech, 300 – Coronavac, 267 – AstraZeneca.

Захистіть себе і близьких – вакцинуйтесь. Перелік контактів центрів/пунктів вакцинації на vaccination.covid19.gov.ua/list.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь