Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Привітання міського голови Віктора Пася з Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2021 00:02
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Дорога громадо!

Сьогодні, 14 жовтня 2021 року водночас з  Покровою Пресвятої Богородиці, Днем козацтва, 79-ю річницею створення УПА відзначаємо День захисників і захисниць України. Здавна щедра українська земля вабила чужинців, які прагнули її загарбати.  Але у всі часи були мужні лицарі, які ставали на заваді ворогам і боронили свою державу, а Пресвята Богородиця допомагала захисникам рідної землі і покривала своїм омофором. Князівські дружинники, козаки, воїни армії УНР та ЗУНР, УПА ставали на захист Батьківщини, кидаючи виклик смерті і загарбникам. Поруч з мужніми чоловіками до оборони завжди ставали тендітні жінки.

 ХХІ століття не стало винятком і в наші дні над територіальною цілісністю України нависла загроза зі сторони північного сусіда. Але й тепер кращі сини та дочки обороняють українську державність та суверенітет. У нашій сучасній армії кожен десятий боєць – жінка. Представниці прекрасної статі успішно освоїли спеціальності снайпера, медика, розвідника і служать на передовій разом з чоловіками.

Тож сьогодні, щиро вітаю вас зі святом, безстрашні захисники і захисниці! Дякуємо кожному, хто обороняв територію, суверенітет та мир українців. Спасибі за мужність, хоробрість та патріотизм. Пам’ятаємо та вшановуємо загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба та Божого благословіння. Нехай Матінка Божа завжди оберігає кожну українську родину та всю Україну!  

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою міський голова                         Віктор Пась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь