Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

У Камені-Каширському триває ремонт доріг

Дата: 12.10.2021 13:24
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

Стан доріг у Камінь-Каширській громаді залишає бажати кращого. Проте роботи з їх покращення тривають. У місті продовжується ремонт проїжджої частини  по вулиці Перше Травня, а саме: відрізку дороги від Сервісного центру до вулиці Відродження (Ватутіна).

Для безпечного руху пішоходів, а особливо учнів, які прямують до Камінь-Каширського ліцею №2 почали облаштовувати тротуар по вулиці Шкільній.  

Фото без описуПродовжуються роботи з грейдерування доріг з ґрунтовим  покриттям. Профілювання деяких ґрунтових вулиць виконали ще навесні. З початком жовтня до цієї справи повернулися знову. Тепер роботи виконує ФОП Токарчук Віктор Сергійович. У Камені-Каширському вже прогрейдеровані  вулиці: Коніщука, Хотешівська, Межова, Зелена, Неродів, частину вулиць – В’ячеслава Чорновола, Степана Бандери, у селі Олексіївка – вулиці: Олексіївка, Неродів, Горького, Дорошенка. Після завершення профілювання міських доріг приступають до сільських. Відтак, сьогодні, 12 жовтня розпочались аналогічні роботи у Видричівському старостинському окрузі Камінь-Каширської громади у селі Теклине.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь