Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Визначили та нагородили кращих у конкурсі з благоустрою

Дата: 20.09.2021 14:42
Кількість переглядів: 429

 

Фото без опису

Відповідно до рішення міської ради №8/11-18 у Камінь-Каширській громаді було започатковано щорічний конкурс з благоустрою, який проходив з 1 серпня по 15 вересня. До участі запрошувалися підприємства, установи, організації, об’єднання, об’єднання співвласників багатоповерхових будинків, мешканці багатоповерхових та приватних будинків, юридичні та фізичні особи.

Заяви були подані на “Кращий благоустрій прилеглої території” серед підприємств, установ та організацій громади незалежно від форми власності та “Кращий благоустрій приватної садиби» в селі. Жителі багатоповерхівок та приватних помешкань у місті не виявили бажання спробувати свої сили. Серед організацій, установ, підприємств у конкурсі взяли участь Житнівський та Раково-Ліський ліцеї, Камінь-Каширське ВПУ, Свято-Миколаївська релігійна громада м.Каменя-Каширського Православної Церкви України, власник стоматологічного кабінету “Dental Fairy Tale” у Великій Глуші Юрій Харчик. Кращим благоустроєм члени конкурсної комісії визнали благоустрій міської церкви Святого Миколая, що на майдані Кристецького. У номінації «Кращий благоустрій приватної садиби» в селі першість отримав житель Раків Ліса Віктор Півень.

Результати конкурсу були оголошені 19 вересня 2021 року під час святкування Дня міста. Очільник громади Віктор Пась нагородив переможців сертифікати на грошову винагороду у розмірі 5 тисяч гривень.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь