Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Фестиваль з міні-футболу "КУБОК КАМЕНЯ" до 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 31.08.2021 09:43
Кількість переглядів: 476

 

Фото без опису

Напередодні державних свят, 22-го серпня 2021 року, в місті Камені-Каширському відбувся Фестиваль з міні-футболу "КУБОК КАМЕНЯ" серед ветеранів 35 років і старші, присвячений 30-тій річниці  Незалежності України та з нагоди 825-ї річниці з дня заснування міста Каменя-Каширського.

В святі футболу взяли участь 5 команд з Волині і 1 команда з Рівненщини.

В двох підгрупах в першому етапі команди:

ФК «Ветеран-Лучеськ», ФК «Волошки- Ковель», ФК «Прип’ять-Любешів» та ФК «Володимир», ФК «Єврошпон-Смига» й ФК «Ветеран-Камінь» виборювали путівки до фінальних поєдинків.

В очній зустрічі за V - VІ місце перемогу над футболістами ФК «Ветеран-Лучеськ» з рахунком 2:1 здобули гості з Рівенської області ФК «Єврошпон-Смига».

За ІІІ-VІ місця зустрічались ветерани ФК «Волошки-Ковель» та ФК «Прип‘ять-Любешів», де впевнену перемогу з рахунком 6:1 здобули ковельчани.

А от за головний трофей змагань - «КУБОК КАМЕНЯ» в протистоянні господарів ФК «Ветеран-Камінь» та ФК «Володимир» основний час не виявив сильнішого, рахунок 1:1.

В напруженій серії пенальті футбольна, її величність Фортуна, була на боці гостей, ветеранів шкіряного м‘яча з княжого міста Володимир-Волинський.

Виснажені, але з невичерпним запасом позитивних вражень та енергії всі команди були відзначені грамотами за відповіднозайняті місця. Команди, що посіли ІІ та ІІІ місця отримали кубки відповідних ступенів, а команда-переможець - омріяну головну нагороду - «КУБОК-КАМЕНЯ».

Учасники ж команд- призерів отримали особисті дипломи та медалі відповідних ґатунків.

В кожній з команд, що брали участь в футбольному Фестивалі, були визначені кращі гравці, котрі були нагороджені індивідуальними грамотами та статуетками від організаторів змагань. Ними виявились:

ФК «Ветеран-Лучеськ» - Курята Віктор;

ФК «Єврошпон-Смига» - Сухацький Іван;

ФК «Волошки-Ковель» - Мазур Юрій;

ФК «Прип‘ять-Любешів» - Березюк Сергій;

ФК «Ветеран-Камінь» - Гель Валентин;

ФК «Володимир» - Стецюк Сергій.

Крім того, кожна команда була нагороджена цінними подарунками від головного спонсора Фестивалю - регіонального відділення «Нова Пошта» в Камені-Каширському. Подарунки представникам команд вручав директор відділення - Сергій Пилипчук.

По завершенню футбольних баталій щирі слова вдячності та поваги, побажаннями спортивного довголіття та з вітаннями, що до прийдешніх свят, учасників вітав Камінь-Каширський міський голова Віктор Пась, заступник голови Федерації Футболу Волині - Василь Кохановський та директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» - Сергій Панасюк.

Після нагородження всіх учасників команд організатори частували в урочищі «Озюрко» гарячим пловом, свіжозвареною ухою та поліськими смаколиками.

З радісними відчуттями футболісти прощались до нових дружніх зустрічей на зеленому газоні.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Директор Камінь-Каширського МЦФЗН "Спорт для всіх" Сергій Панасюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь