Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

З Днем народження, Україно!

Дата: 24.08.2021 00:02
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Дорога громадо!

В останні серпневі дні, коли добрі ґазди збирають урожай, оцінюючи плоди власної праці, ми – українці святкуємо день, коли  стали господарями на своїй землі, підсумовуючи багатолітню боротьбу попередніх поколінь наших предків – День Незалежності України. Оспівана поетами, вимріяна патріотами Держава відбулась і заявила про себе всьому світові! 24-те серпня 1991 року стало точкою відліку нового етапу розвитку відновленої демократичної сучасної України.

30 років Незалежності принесли нам численні перемоги і здобутки, поразки і втрати, перспективи та випробування. Сьогодні  ми знову змушені відстоювати свій вільний вибір, державний суверенітет та територіальну цілісність на Сході, і платимо за це найдорожчою ціною – кров’ю і життям своїх захисників. Тому наша боротьба за Незалежність не закінчилась, це щоденна боротьба, яка триває нині.

У цей святковий день хочеться згадати і подякувати всім тим, хто в усі часи на різних землях боровся за державність, тим, хто своєю працею та досягненнями прославляв нашу країну. Пам’ятаймо, що Україна – свята земля наших предків і не забуваймо, що це – дім наших дітей і від злагодженої і сумлінної праці кожного з нас залежить її майбутнє.

Щиро вітаю вас з 30-ю річницею Незалежності України! Бажаю усім нам єдності та згуртованості для подальшої розбудови держави, відстоювання територіальної цілісності, консолідації нації та розвитку громадянського суспільства. Нехай Господь пошле нашій країні довгоочікуваний мир, процвітання та добробут її громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь