Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Про важливість вакцинації йшлося на сьогоднішній апаратній нараді

Дата: 09.08.2021 12:52
Кількість переглядів: 859

Фото без опису 

09 серпня 2021 року відбулася апаратна нарада у міського голови з керівниками установ громади та структурних підрозділів міської ради. На сьогоднішньому засіданні про важливість вакцинації розповів представник Центру контролю та профілактики хвороб, лікар-епідеміолог Валерій Дунайчук.

На сьогодні штам «Дельта» широко розповсюджується у світі й представляє набагато більшу небезпеку для життя і здоров’я людини, ніж коронавірус. Єдиним способом захистити себе від коронавірусної хвороби є вакцинація. Якщо ви зробили щеплення – подбайте про вакцинацію ваших рідних і близьких. Валерій Савович наголосив: «Зараз є  можливість зробити щеплення не відриваючись від роботи, оскільки мобільна бригада здійснює виїзди. Людина, яка перехворіла і має антитіла може бути переносником збудника недуги й сама не хворіючи наражає на небезпеку інших людей. Тому наше здоров’я і здоров’я наших близьких залежить від нас і від вибору, який ми зробимо сьогодні на користь вакцинації.

Заступник директора КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Камінь-Каширської міської ради Василь Каширець нагадав, що на базі первинки працюють 10 пунктів щеплення у сільських населених пунктах, центр вакцинації населення у Камені-Каширському за адресою вулиця Шевченка, 43 та мобільна бригада з імунізації. Кількість осіб, які щеплюються, у порівнянні з попередніми тижнями зростає. Зараз наявні вакцини «Pfizer», «AstraZeneca» та «CoronaVac». Очікується нова партія «Moderna». Найбільшою популярністю серед населення користується «Pfizer». Цією вакциною щеплюються найчастіше. За останній тиждень активно вакцинуються педагогічні працівники Брониці, Великої Глуші, Черча, Хотешова, Підциря та Каменя-Каширського.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь