Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

У рамках проєкту «Вогнеборці» громаду відвідали представники Фонду міжнародної солідарності

Дата: 06.08.2021 20:12
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Міський голова Віктор Пась зустрівся з представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні в рамках проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності в Україні у межах  Програми «U-LEAD з Європою»  і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Камінь-Каширська міська рада пройшла до 2-го етапу відбору громад. По Україні відібрано 45 громад із 249 поданих заявок.

З метою подальшого відбору громади до реалізації проєкту відбувся ознайомчий візит на місці створення добровільної пожежної команди та Камінь-Каширського районного відділу У ДСНС України у Волинській області.

В зустрічі взяли участь представники Головного управління ДСНС України у Волинській області, Районне управління  ГУ ДСНС України у Волинській області,  директор комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петро Герасимик, начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук.

В рамках конкурсу будуть відібрані 20 територіальних громад в Україні, які отримають навчально-методичну допомогу з вдосконалення системи цивільного захисту на місцевому рівні, команди пройдуть навчання в Польщі по вивченню міжнародного досвіду та отримають допомогу із забезпечення добровільних пожежних команд спеціалізованим спорядженням.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь