Камінь-Каширська міська громада

Волинська область, Камінь-Каширський район

Розміщуєш зовнішню рекламу – звернися за дозволом!

Дата: 30.06.2021 14:46
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

До уваги громадян, фізичних та юридичних осіб суб’єктів підприємницької діяльності  які в своїй  діяльності використовують     рекламні та інформаційні стенди, дошки та вивіски. З метою впорядкування  розміщення зовнішньої реклами на території Камінь-Каширської міської ради,  міською радою прийнято рішення №8/10-22 від 25.06.2021 р. « Про затвердження  Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Камінь-Каширської міської ради».

     Розміщення зовнішньої реклами регламентується Законом України «Про рекламу». Згідно статті 1 Закону України «Про рекламу» зовнішня реклама – реклама, що розміщується на спеціальних тимчасових і стаціонарних конструкціях – рекламоносіях, розташованих на відкритій місцевості, а також на зовнішніх поверхнях будинків, споруд, на елементах вуличного обладнання, над проїжджою частиною вулиць і доріг.

   Відповідно до статті 16 вищезазначеного Закону розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах проводиться на підставі дозволів, що надаються виконавчими органами сільських, селищних, міських рад.

    Наявність вивіски підпадає під регуляцію  закону – Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” (п.1, ст.28). Зокрема, в п.1 ст. 28 Закону вказано, що рекламні та інформаційні стенди, дошки та вивіски належать до малих архітектурних форм, правила розташування яких визначає орган самоврядування відповідної територіальної громади зокрема, Камінь-Каширської міської ради.

    Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Вам слід звернутись до Управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської  міської ради  за адресою м. Камінь-Каширський, вул. Воля,2, приміщення Камінь-Каширської райдержадміністрації, 4 поверх, кабінет 409 із заявою за формою, встановленою Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів 29 грудня 2003 р. № 2067. До заяви додаються:

фотокартка або комп’ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.

     Камінь-Каширська міська рада пропонує Вам у термін до15 липня 2021 року звернутись за отриманням дозволів на розміщення рекламоносіїв, або власними силами їх демонтувати. Особи, що розміщують зовнішню рекламу без дозволів, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь